BejelentésPetike
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Egy kamaszkorú lány egyszer feltette az élet egy nagy kérdését: -Miért lesznek a nők ribancok ha mindenkivel lefekszenek, és miért lesznek a férfiak királyok ha sok nőt ágyba visznek? Erre egy bölcs idős férfi adta a legkorrektebb választ: -Lányom, ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit akkor az egy nagyon rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit akkor az egy kurva jó kulcs..

 

Az élet matematikája Szerelmi matematika okos férfi + okos nő = szerelem okos férfi + buta nő = viszony buta férfi + okos nő = házasság buta férfi + buta nő = terhesség Munkahelyi matematika okos főnök + okos beosztott = haszon okos főnök + buta beosztott = termelés buta főnök + okos beosztott = előléptetés buta főnök + buta beosztott = túlóra

 

Vásárlási matematika: A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van. A nő bármit megvesz, ami fél áron van.

 

Általános összefüggések és statisztikák:

A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy. A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül.

Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ. Az a nő sikeres, aki talál ilyen férfit.

Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit szeretned. Ha boldog akarsz lenni egy nővel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld megérteni.

A nős férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált.

A nős férfi nyugodtan megfeledkezhet a hibáiról; fölösleges két embernek észben tartania ugyanazt. A férfi ugyanolyan külsővel ébred, mint ahogy lefeküdt. A nő külseje éjszaka romlik.

A nő a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved. A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de téved.

Minden vitában a nőé az utolsó szó. Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete…..
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!