BejelentésPetike
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél!

MENÜ
1.Ha majd egyszer fájni fog a szíved, s szemedből a bánat könnye hull, ne búsulj hisz mindig az a legszebb ami meg nem valósul. Szeretlek

2.Pici réten pici nyuszi,pici szádra pici puszi!

3.100 virág közül a legszebb az enyém, féltve örzöm szívem rejtekén. Ebből a virágból a boldogság fakad, ez a virág pedig Te vagy!

4.Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál!

5.Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál!

6.Eljön az a pillanat,hogy veled lehessek,mert csak téged SZERETLEK,nem kell senki más e világon,mert csak a te szerelmedet kívánom!

7.Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi a legszebb álmait!Valaki szemében miattad könny ragyog,s hidd el ez a valaki ÉN vagyok!

8.Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

9.Nem igaz, hogy a szerelem vak. Ellenkezőleg, a szerelmes olyasmiket lát imádottján, amiket más nem vesz észre.

10.Az álmok valóra is válhatnak, különben a természet nem ösztönözne bennünket arra, hogy álmodjunk!

11.Szeretlek szeretlek szeretlek, egész nap kutatlak,kereslek, egész nap sírok a testedért, szomorú kedves a kedvesért, imádom nézni szemedet, csókolom minden percedet!

12.Szeretlek szeretlek szeretlek, egész nap kutatlak,kereslek, egész nap sírok a testedért, szomorú kedves a kedvesért, imádom nézni szemedet, csókolom minden percedet!

13.Ha megcsókolnál látnám a csillagokat!Ha tényleg szeretnél lehoznám Néked a csillagokat.

14.Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött, és azt mondta, nem tud, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk.

15.Leszáll az est, jön 1 manó, apró, kedves, álmot hozó.Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja.Jó éjt neked, te drága.

16.Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.

17.Kedvesem, itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját. Ha nem kell, küldd vissza

18.SZívemből szeretlek Egyetlen virágom Remény csak te vagy Ezen a világon Talán majd megtudod Lelkem szeretetét:nézd E rövid kis versnek minden Kezdőbetűjét.

19.Szeretnék NEKED verset írni, De nem tudok a gondolataimmal bírni. Bármi szépre és jóra gondolok, Mindent kicsinnyé tesz az az egyetlen dolog, Amire most gondolok: SZERETLEK, én kicsim! És örökké a TIED VAGYOK ! És ha Te is ÍGY érzel, Akkor VÉGTELENÜL BOLDOG VAGYOK !

20. A sötétben megütsz valakit, aki szeret, megüt valaki, akit szeretsz. Talán nincs is egyéb, csak ez. Nem folytatás, nem vég, se kezdet, csak ez a puha sötétség, ez a kemény ütés. A szeretet.

21.Hiányzol! néha magam sem tudom ez az érzés bűn e vagy jutalom.Imádlak,sokszor újraképzelem ,itt vagy velem és vigaszt adsz nekem "

22.Szemedbe néztem, s lángra gyúltam benne, Olyan volt tüze, mintha izzó láva lenne, Mi addig ég, míg csak a föld forog, Míg a mennyben dalolnak angyalok Szemedbe néztem, s feloldódtam benne, Olyan volt fénye, mintha bűbájosság lenne, Mely árva lelkem velejéig hatott, S gyújtott szívemben heves imádatot .

23.Te tettél sebezhetetlenné,te tettél legyőzhetetlenné,te mutattad meg milyennek kell lennem,most úgy érzem te érted örökké kell küzdenem!

24.Egy kézfogás még, töröld esküinket, s ha találkoznának sorsunk útjai, ne árulja el se szó, se tekintet, hogy a volt vágyból maradt még valami..

25.Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon, dörög s villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.

26.Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa.

27.Az együtt töltött perceinkből Legyenek órák,majd napok.Napjainkból hosszú hónapok.S az örökkévalóság tartson addig,Amíg Veled vagyok.

28.Ezt az SMS-t ha kitörlöd szeretsz, ha megtartod kívánsz, ha nem érdekel istenítesz, ha válaszolsz szeretkezni akarsz velem! Na, hogy döntesz?:)

29.Ha a csókok vízcseppek - egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek - egy erdőt küldök. Ha a szerelem örök - akkor az örökkévalóságot küldöm Neked!

30.Csendes éjjel édes álom hamar tovaszáll, felébredek, kicsi szívem vadul kalapál. Kispárnámat szorongatom, könnyes a szemem, szeretném, ha velem lennél, mindig csak velem!

31.Amikor megszülettél, azt mondták esett az eső, de nem esett csak Jézus sírt, hogy elveszítette legszebb angyalát.

32.Szeretnék kívánni neked jó éjszakát, álmodd az álmok édes, nyugodt álmát. S ha feljön a hold, az éjszaka vándora, vigyázzon rád az ég legszebb csillaga!

33.Örjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza! :-)

34.Könnyes szemmel a hívásod várom,a fájdalom ajtaját magamra zárom.Bújtass el,hisz egyedül fázom,s lelkedben szeress,ha néha hiányzom!

35.A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal...

36.Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem vagyok ilyen. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál!

37.A hajnal első fényei bearanyozzák a napod, szép jó reggelt.

38.Gyönyörű álmom volt az éjjel.Csillag szeretkezett a holdfénnyel.Nem álom volt,hanem tény!Te voltál a csillag én pedig a fény!

39.Mindenről te jutsz eszembe, rólad minden eszembe jut, minden rólad jut eszembe, mindenről eszembe jutsz, mindenről te jutsz eszembe!

40.Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s boldogságot hoz erre a világra.

41.Bűn az élet, de meghalni félek, mert van egy lány, akiért élek. Van egy bűnöm, mely fáj és éget, pedig csak két szó: SZERETLEK Téged!!!

42.A porba vésett emléket elfújja a szél,de te amit a szívembe véstél az örökké él! Én a szívembe véstem egy szót s egy nevet! A szó SZERETLEK ! A név pedig a Tied !!

43.Ha könnyes a szemed és lángol a vágy, jussak eszedbe én gondolok Rád. Ha úgy érzed, már senki sem szeret, nyugodj meg Kedves, én ott leszek Veled!

44.Angyal rohan a hirtelen fényen át, a szobán át. Egy szellem megelőzött minket és akárhányszor megállunk: zuhanunk .

45.Ha valaha felnézel az égre és szemedben megcsillan egy csillag fénye, akkor majd az ég újra kiderül, Te csak gondolj rám, s NEM LESZEL EGYEDÜL!!!!!!!!

46.Tűzforró, lüktet, Téged vár.Szeretne magában érezni ahogy simogatod belülről, szeretne magába szorítani és veled elélvezni!

47.Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés!

48.Csendes éjjel édes álom hamar tovaszáll, felébredek, kicsi szívem vadul kalapál. Kispárnámat szorongatom, könnyes a szemem, szeretném, ha velem lennél, mindig csak velem!

49.te vagy a holdfény mi éjjel rám ragyog, te vagy a szívem, mar én is te vagyok. szép szóval kérem légy mindig velem és ha már nem kellek,vedd el az életem!

50.Kiemelsz a veszendőség tengeréből és felmutatsz. Kiemellek a veszendőség tengeréből és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk

51.Kiemelsz a veszendőség tengeréből és felmutatsz. Kiemellek a veszendőség tengeréből és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk

52.Ha van aki most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetemet olvassa

53.Szeretnék szemedbe mélyen belenézni, elmondani, hogy nélküled nem érdemes élni!

54.Amikor este felnézel a csillagos égre, gondolj egy asszony szerelmes szívére!

55.Csend van s nyugalom,csak szívem dobbanását hallom! Mit is dobol nékem?: HIÁNYZOL NAGYON!!!

56.Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!

57.Szükségem van a Napra, a Holdra, a csillagokra és Rád. A Napra nappal, a Holdra és a csillagokra éjjel, Rád pedig örökké!!!

58.Ha reggel a szellő megfújja a hajadat, a szeretet az ki csókolja a nyakadat. Nem is tudod, hogy a szívem mennyire ég, a legfontosabb hogy szeretve légy.

59.Ha én írnám a sorsod könyvét, szíved, lelked, vágyát, életed örömét; olyan széppé írnám, mit egy tündérálom, a legboldogabb Te lennél a világon.

60.Lelked mélyén érzed: hiányzom,szívem azt súgja: kiállom... a próbát, amit elém vetett a sors, hogy hiányod miatt írjam e pár sort.

61.Furcsa ez a dolog Behunyom szemeim mégis Téged látlak furcsa gondolat ez mégis Téged várlak

62.Üzenet jött a széllel,egy szerelemről ami nagy titok.Átölelt s fülembe súgta ,csak a Tied vagyok,csak a Tied vagyok.

63.Micimackó szereti a mézet, mert édes.S ha én lennék Micimackó jobban szeretnélek téged mint a mézet!!!!!!

64.Szerelemért életfogytiglanra ítéltek, így életfogytiglan szeretlek téged.

65.Ha úgy érzed 1 angyal csókot lehelt az arcodra, ne lepődj meg, én voltam és éppen Rád gondoltam.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!